Ahad, 1 November 2020

CEPATNYA SUDAH MASUK NOVEMBER!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

1 November sudah. Sungguh cepat masa berlalu. Sangat cepat. Apalagi dalam tahun 2020 ini. Pejam celik pejam celik lagi dua bulan saja kita akan masuk ke tahun baru. Tahun ini banyak perkara yang dirancang tidak dapat dilakukan. Apakan daya, dengan keadaan seperti sekarang ini kita tidak dapat nak elak. 

Ada ramai juga yang mengalami pelbagai kesukaran pada tahun ini. Walaupun begitu, sudah pasti ada hikmahnya juga disebalik semua yang berlaku. Marilah kita semua berfikir secara positif dan teruskan hari-hari yang akan datang ini dengan rasa syukur dan ceria selalu. Semoga kita semua kuat menjalani segala ujian yang dihadapi.



16 ulasan:

  1. Salam november Cik TK! Kan? Rasa pejam celik je 2020 ni nak hbis dah. nyah la covid.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam november!! tu la lama juga dah kita berperang dengan covid ni.. huhuhuuu

      Padam
  2. Tak terasa masa berlalu begitu cepat! Rupanya hampir setahun juga kita berperang dengan wabak Covid-19!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya macam masa berlalu terlalu cepat tahun ni.. huhuuu semoga cepat pergi wahai covid19

      Padam
  3. cpt masa berlalu..tk lama dh hujung thn..2020 dlm kenangan gara2 negara dilanda covid19 kn

    BalasPadam
    Balasan
    1. kannn... bukan negara kita je. satu dunia!

      Padam
  4. happy november!! tahun ni berlalu mcm nak rasa apa... terlalu cepat

    BalasPadam
    Balasan
    1. terlalu singkat rasanya tahun ni. huhuhuhuuu

      Padam
  5. Happy November, Cik TK. Moga bulan ini lebih baik utk kita semua 😀

    BalasPadam
  6. Aamin..semoga semuanya baik baik je di bulan November.

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. betul. pejam celik pejam celik cepat betul masa berlalu

      Padam
  8. cepat cik TK! bln november bermula lah kisah busy seorg shida ^_^ xnyempat ajer skg ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi kak shida kan busy prepare untuk budak2 exam.. ganbatte ye kak!!! Jangan tension jangan stress!

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!