Rabu, 23 September 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#11: LAMA TAK MAKAN DURIAN

24 ulasan:

  1. Cantik isi durian tu. Sesekali makan durian terasalah nikmatnya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. last 2 tahun lepas makan durian. Nikmat juga rasanya makan durian setelah lama tak makan

      Padam
  2. Makan durian di luar musimdurian nikmatnya lain macam.Kadang tempat kita tak musim tapi mungkin negeri lain musim..fuh mencabar sungguh ditambah dengan harga yang buat usus terkedu kedu.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Kannnn masa musim hari tu tak sempat nak merasaaa

      Padam
  4. rindunyaa nak makan duriannnnnn ! tahun ni baru makan seulas saja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Actually Cik TK last makan durian 2018. Then lama tak makan durian. Tetiba kami buat discussion kat tempat yang ada durian. Apalagi, sambil-sambil sajalah... Heheheee

      Padam
  5. yummy,,, kalau xabis leh buat tempoyak..

    BalasPadam
  6. Enak makan durian, rasanya itu yang kadang bikin ketagihan, sayangnya harganya cukup mahal ya mbak.😀

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iya.. harganya lumayan mahal juga sihhhh sebenarnya, tergantung pada jenisnya

      Padam
  7. saya pon lama tak makan..kalau dapat pekena sekali nis sedap ni! heheh

    BalasPadam
  8. Uii tiba2 mengadap durian pula Cik TK..musim durian ritu shida pn kurg mkn sbb husben xberapa mkn sgt durian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik TK pun dah 2 tahun tak makan durian.. Kebetulan pergi buat discussion kat tempat yang ada durian, tu yang layan tu...

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!

TAG / KATEGORI / LABEL

aneka mi dan pasta (5) Anime (6) asmr (1) ayam (4) bahasa Jepun (2) belajar (10) blogger (10) canva (1) cendawan (4) cinta (19) cover (3) eksperimentasi makanan (33) facebook (1) fakta menarik (44) flora/fauna (25) fotografi (6) GA (18) gitar (2) grafik (2) hadiah (2) hobi (12) ibubapa (2) ikan (2) ilmiah (11) info IT/tutorial (25) insomnia (3) instagram (1) Islamik (4) jalan-jalan (13) Jepun/Korea (42) jimat (1) kalimba (2) kesihatan (2) kraf (4) kreatif (7) Kucing (4) kudapan (8) kuih muih (3) lauk pauk (11) Lirik (15) Luahan (3) makan-makan (43) media sosial (2) melancong (5) membaca (4) mengait (4) merapu (30) mercu tanda / landmark (3) muzik (19) perayaan (5) peringatan (1) personal (149) resepi (20) Segmen (41) Shopee (1) shopping (3) snapseed (1) sotong (1) Takeru Sato (3) telur (4) template (5) throwback (4) tidur (3) tips dan panduan (2) travel (6) udang (2) ukulele (3) vokal (10) watermark (1) wayang (1) western (3) wishlist (3) youtube (15)