Rabu, 30 September 2020

WORDLESS WEDNESDAY 20#12: MACAM MANA NAK TAHU BAYI LAPAR ATAU KENYANG?



18 ulasan:

  1. Balasan
    1. masa Cik TK baca ni pun, terus try kat anak buah ni.. hahhaha!!!

      Padam
  2. laaa..tak pernah tau pun hal ni! thanks kongsi

    BalasPadam
  3. Oooo gitu eh, rindu plak nak ada baby. Anak2 semua dah besar. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehee.. Cik TK ada anak buah je.. menarik gak pengalaman jaga baby ni

      Padam
  4. ouu macam tuu rupanya nak tahu baby lapar atau kenyang. terima kasih kak untuk infonya :D

    BalasPadam
  5. oooh mcmtu rupanya, nasib udah takde baby lgi hehehe

    BalasPadam
  6. baru tahuu

    singgah sini minum Ais Latte,jom ngeteh kat blog saya :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/aku-bagi-kotak-misteri-pada-blogger.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeay Cik TK dah singgah tengok monster! Comel!!

      Padam
  7. ooo mcm tu ya..kalau ada lebih detail nk tahu juga..
    thanks cik TK sudi kongsi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini actually ada dari banyak sumber Cik TK jumpa dalam website2 bahasa inggeris. kalau baby tu dok genggam2 tangan ni petanda awal dia lapar sebelum dia mula menangis.

      Padam

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!

TAG / KATEGORI / LABEL

aneka mi dan pasta (5) Anime (6) asmr (1) ayam (4) bahasa Jepun (2) belajar (10) blogger (10) canva (1) cendawan (4) cinta (19) cover (3) eksperimentasi makanan (33) facebook (1) fakta menarik (44) flora/fauna (25) fotografi (6) GA (18) gitar (2) grafik (2) hadiah (2) hobi (12) ibubapa (2) ikan (2) ilmiah (11) info IT/tutorial (25) insomnia (3) instagram (1) Islamik (4) jalan-jalan (13) Jepun/Korea (42) jimat (1) kalimba (2) kesihatan (2) kraf (4) kreatif (7) Kucing (4) kudapan (8) kuih muih (3) lauk pauk (11) Lirik (15) Luahan (3) makan-makan (43) media sosial (2) melancong (5) membaca (4) mengait (4) merapu (30) mercu tanda / landmark (3) muzik (19) perayaan (5) peringatan (1) personal (149) resepi (20) Segmen (41) Shopee (1) shopping (3) snapseed (1) sotong (1) Takeru Sato (3) telur (4) template (5) throwback (4) tidur (3) tips dan panduan (2) travel (6) udang (2) ukulele (3) vokal (10) watermark (1) wayang (1) western (3) wishlist (3) youtube (15)