Khamis, 13 Jun 2013

ALKISAH STUDY, DAN...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kali ni Cik TK malas nak taip banyak. Biar gambar je bercerita...

Mula-mula study, meja penuh dengan nota sahaja... Tekun study tu~  Konon...

Sampai waktu makan pun tak lepaskan meja study...

Lepas tu bila mula bosan, lappy, handphone dan majalah (yang kat bawah mouse tu) mula menemani...

Akhirnya, nota entah ke mana. Sibuk main game pula~

Dan game lagi... (Picture source) apa nak jadi entah...

Ni gambar waktu sem lepas... Rajin buat nota sambil makan keropok. Sem ni entah apa jadi, langsung tak buat nota...   ~_~''

Sumber motivasi~  Translation? Biarlah rahsia~  


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!