(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Monday, 25 June 2012

TAMAT SUDAH KEHIDUPAN SEBAGAI PELAJAR PRAKTIKAL!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Di sini TK ingin mengisytiharkan bahawa kehidupan TK sebagai seorang pelajar praktikal selama 4 bulan telah pun tamat! Lepas ni TK boleh la kembali berblog dan menziarah blog-blog korang ya! 

TK nak tulis pengalaman TK sewaktu menjadi pelajar praktikal... Tapi TK tak dapat nak tulis panjang-panjang ni... TK tengah letih-letih, suara pun hilang, sakit-sakit badan, dengan kaki yang sedikit tercedera akibat menjadi nangka yang jatuh gedebuk terjatuh sewaktu ekspidisi mendaki gunung semalam...

Nanti TK akan update mengenai pengalaman TK sebagai pelajar praktikal dan mendaki gunung ya! Sekarang ni TK nak rehat dulu...!

Bye! Jumpa lagi dalam entri akan datang!

Lepas ni tak dapat jumpa dia ni lagi dah... hukhuk~ Bye bye Kuku si memerang...
Hehe~ Boleh agak tak kat mana TK jadi budak praktikal ni???

8 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

wah...bgoz-bgoz...blh lah berkongsi pngalaman nanti...hehe

Michelle Hopell said...

selamat beristirehat hehe~
follow awak sini :)

Masha Meisters said...

comel si mr memerang :)

done follow ^_^

masyiFadz said...

comelnya!...cute sgt2.....heee...saya follow awk keyh

Yumida said...

wah..sronok..
lama jgk praktikal..dulu sy praktikal 3 bulan je..

TK said...

@ محمد شهريل القنيطري
yup. insyaAllah...

@ Michelle Hopell
terima kasih sudi follow~

@ Masha Meisters
comel kan Kuku tu... selalu main ngan dia waktu praktikal tau...
terima kasih sudi follow~

@ masyiFadz
cute.. kan?? kan?? terima kasih sudi follow~

@ Yumida
oh, beza sebulan ek.. ada budak baru yang masuk praktikal kat sana lg sekejap... 2 bulan je. maybe sbb mereka buat time cuti sem, TK pulak buat untuk 1 sem.

Ixbarr Abdullah said...

praktikal dekat zoo ke? kat sini ada nampak gak sanak saudara kuku ni tapi dah terlantar atas jalan akibat tidak tengok kiri kanan masa melintas....

p/s: tahniah dah 300 follower dia...hehehe....

TK said...

@ Ixbarr Abdullah
TK praktikal di suatu tempat under PERHILITAN... kesiannya memerang tu mati eksiden...

terima kasih sudi follow...