(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Wednesday, 31 August 2011

MALAYSIA IT FAIR

TK baru je dapat tahu adaMalaysia IT Fair di Mid Valley 2 hingga 4 September ni… Hehe~ Dulu akhir Januari pun TK ada pergi. Sambutan waktu sangat menggalakkan, sangat ramai orang di sana… Kalau ada peluang nanti TK nak pergi lagi… 

Maklumat lanjut? Klik banner ni: 


6 comments:

Freaky said...

perghh it fair tuu.. memang best la kalau dapat pergi

TK said...

memang best!!! malangnya mungkin tak dapat pergi... ada urusan yang tak dapat dielakkan.. huhu~

Ini Kisah Tia said...

macam pc fair ke ni ? huhuu

TK said...

memang pc fair pun...

sue perbs.. said...

wah.. ade IT fair.. memg tngh nak cari antivirus ni... thanx 4 the info

TK said...

u r welcome... selamat mencari antivirus ya...!