(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Wednesday, 10 August 2011

HOBI KUCING ZAMAN SEKARANG


Lalala~ Bangun pagi, gosok gigi...  Hurm... Lepas ni nak cuci muka, mandi, bla bla bla...
Tengah comel-comel ni kena la snap gambar dulu... Lepas ni nak upload  kat FB... Kawan-kawan jangan lupa tengok gambar terbaru I ni ye... hehe~
Sementara tuan aku tak ada ni aku nak main game la kejap... Lepas ni nak main DOTA pula la!
Tidur siang...
Nak mekap lawa-lawa... Lepas ni ada date dengan kucing rumah sebelah...
Makan kenyang-kenyang sampai tak larat nak bangun dah... 
Tengok tv... Hurm... Rancangan apa yang menarik hari ni?
Buli hamster tuan bersama geng-geng kucing yang lain...
Online~ Blogging, FB-ing, Game, dan banyak lagi!

7 comments:

Bella said...

Modernnye kucing... Comelnye kucing2 tu...^^

sergeant keroro said...

hahahahaha XD

comel jek semua kucing tu :)

Si Pujangga said...

LOL... :D

Bui Junaidi said...

haha..kucing sekarang dh advance..

TK said...

Bella >> zaman moden kan... kucing2 pun ikut moden skali...

sergeant keroro >> comel2 belaka!

Si Pujangga >> =D

Bui Junaidi >> dunia pun kan dah maju bui, kucing pun tak nak ketinggalan... hehe~

Elih Japahar said...

Kucing lagi makan mewah dr tuannya skarang ni lol :P

TK said...

@ Elih Japahar
haha! =D