Advertisement

WW 2021/37: BULAN 12 DATANG!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Pejam celik pejam celik kita tiba di hujung tahun.

Bulan Disember, tahun 2021.

Terasa singkat sahaja tahun ni.

Jadi, azam korang tahun ni dah tercapai ke belum?

Ke dibawa ke tahun 2022 nanti?

Hehe~

Ada apa yang special dengan bulan ini? 

Ada dua benda yang Cik TK tak sabar nak layan.

1. Ghostbusters Afterlife

2. Spiderman: No Way Home

Haha filem-filem ini sudah pastinya
peminat GB dan Marvel nanti-nantikan.

Betul tak?

Apapun, Cik TK harap bulan ini akan berjalan lancar.

Semoga semua yang membaca ini
dimurahkan rezeki dan ceria selalu. 




Catat Ulasan

10 Ulasan

  1. memang saya juga akui masa tersangat cepat sekarang ini

    BalasPadam
  2. Selamat menonton filem di bulan disember!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe done tonton tengah bulan disember hari tu kak syaz! Best sangat!!!

      Padam
  3. terasa cepat nya masa berlalu macam tahun lepas....

    BalasPadam
  4. disember pun dh nak habis nih, dh tonton spiderman belom? 😅😅

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha mesti la dah wak!!! Sangat best wak!! Recommended!!

      Padam
  5. Ian dah tgk spiderman, best katanya. MA x minat sgt.. happy belated bday (baca kat post sebelum ni, lupa nak wish) moga sentiasa dirahmati Allah...happy always!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang best pun MA!!

      Thanks for the wish!!! Amiinnn....

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!