Isnin, 18 Januari 2021

I'M BACK!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Rasa macam lama tak muncul.

Sedangkan baru beberapa hari.

Ke seminggu?

Ada yang rindu tak?

Heheee...

Hmm lama rasanya tak singgah ke blog kawan-kawan.

Nanti Cik TK singgah ya!

Sekarang Cik TK dah balik ke status Work From Home (WFH).

Adalah masa untuk buat macam-macam nanti ni.

Mesej yang tiada kaitan dengan entri kali ini, tapi bermakna.



16 ulasan:

  1. takpe slow-slow kayuh gitu... akak ni PKP tapi tetap kene kerja ke pejabat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks kak dana!! Huhuuu tu la pkp semulaa...

      Padam
  2. Waalaikumussalam.
    Rindu kat Cik TK... rindu entri terbarunya heheheee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Owoooo terharunya rasaaa.. thanks kak amie!!

      Padam
  3. Selamat kembali Cik TK. Selamat ber WFH :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak fiza.. huhuu baru 3 minggu work in office terus kembali ke work from home..

      Padam
  4. WFH lagi byk kerja dari di office kan !!! take care

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak juga sebenarnya, cuma kalau dirumah banyak distraction. Huhuuu

      Padam
  5. Kakmim pun tenggelam timbul je ni.. skjp wbf sekejap wfh.. kami masih kena hadir ke ofis jugak tp 30% je dpd semua staf

    BalasPadam
  6. saya saya rindu CIk TK hehee ^_^
    sama lah cik TK kak shida juga dah start WFH :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terharu saya kak shida!!! 😆 Sama-sama kita duduk rumah jaga diri putuskan rantaian covid!

      Padam
  7. Balasan
    1. Hehe ok! Ada la juga masa senggang untuk buat benda lain!

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!