Advertisement

WORDLESS WEDNESDAY 20#26: LAYAN MCFLURRY KALI NI

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Cerita beberapa hari lepas ni sebenarnya.

Lama tak layan menu-menu dessert dari McDonald ni.

Biasa layan Sundae coklat dan aiskrim chocotop saja.

Itu pun bukan selalu sebenarnya ber-dessert ni.

Kali ni nak try dessert lain pula.

McFlurry Teh Hijau.

Untuk peminat teh hijau, bolehlah layan ya!
 



Catat Ulasan

24 Ulasan

  1. McFlurry teh hijau belum pernah cuba.
    Last makan yang flavor cendol tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh ada yang cendol ek? Nampak sangat Cik TK ketinggalan keretapi..

      Padam
  2. Lama juga tak layan mcflurry..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh nanti layan sekali sekala ni awak...

      Padam
  3. uiii nampak sedap. Nanti nak try la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan silakan.. nanti Cik TK nak try yang rasa coklat brownies tu pula

      Padam
  4. green tea bolehla minum..tp bila tabur dengan serbuk green tea tu...pernah tersedak sekali makan kek krim dtaburi serbuk green tea. tersangkut kat lelangit dan tekak. cepat2 teguk air.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang ni pasal tengok dia serbuk2 kan, sebelum masuk mulut Cik TK kacau2 dulu. Jadi tak la tersedak jadinya

      Padam
  5. Tunggu orang belanja. Hehe.

    BalasPadam
  6. Suami sy dah 3 Hari turut Layan macflurry brownies choc..suka betoi dia 😆

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap nampaknya tu. Nanti Cik TK cuba pulak yang itu!

      Padam
  7. tak merasa lagi menu baru ni..hehe

    BalasPadam
  8. Pasti sedap bila diminum. Cuma di tempat abam kie ni x de mcdee. Terpaksa ke kota bharu la nampaknya jika nak merasa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh jauh tu dari tanah merah nak ke kb..

      Padam
  9. Wohh perisa teh hijau2 pula dia

    BalasPadam
  10. Sedapnya macflurry green tea. Lama tak layan aiskrim McD.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada kesempatan nanti boleh layan... hehhe

      Padam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!