Rabu, 30 Mac 2016

APLIKASI BLOGGER UNTUK ANDROID

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saja nak beritahu yang Cik TK dah ada aplikasi Blogger dalam telefon bimbit Cik TK (telefon yang sebelum ni tak boleh, not compatible). Jadi, boleh update entri baru bila-bila masa.

Okay sampai sini je... Motif entri? Saja nak beritahu ini je. kbai!

**Bagi pengguna Android, untuk download aplikasi ini singgah je 'Play Store', search 'Blogger' dan tekan 'Install' laju-laju.


Tiada ulasan:

Catat Komen

Dipersilakan kepada semua untuk tinggalkan komen dan pendapat kalian di sini. Nak tinggalkan jejak di sini pun boleh! Nanti Cik TK blogwalking ke sana ya!