Isnin, 25 Jun 2012

TAMAT SUDAH KEHIDUPAN SEBAGAI PELAJAR PRAKTIKAL!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Di sini Cik TK ingin mengisytiharkan bahawa kehidupan Cik TK sebagai seorang pelajar praktikal selama 4 bulan telah pun tamat! Lepas ni Cik TK boleh la kembali berblog dan menziarah blog-blog korang ya! 

Cik TK nak tulis pengalaman Cik TK sewaktu menjadi pelajar praktikal... Tapi TK tak dapat nak tulis panjang-panjang ni... Cik TK tengah letih-letih, suara pun hilang, sakit-sakit badan, dengan kaki yang sedikit tercedera akibat menjadi nangka yang jatuh gedebuk terjatuh sewaktu ekspidisi mendaki gunung semalam...

Nanti Cik TK akan update mengenai pengalaman Cik TK sebagai pelajar praktikal dan mendaki gunung ya! Sekarang ni Cik TK nak rehat dulu...!

Bye! Jumpa lagi dalam entri akan datang!

Lepas ni tak dapat jumpa dia ni lagi dah... hukhuk~ Bye bye Kuku si memerang...
Hehe~ Boleh agak tak kat mana Cik TK jadi budak praktikal ni???

8 ulasan:

  1. wah...bgoz-bgoz...blh lah berkongsi pngalaman nanti...hehe

    BalasPadam
  2. selamat beristirehat hehe~
    follow awak sini :)

    BalasPadam
  3. comel si mr memerang :)

    done follow ^_^

    BalasPadam
  4. comelnya!...cute sgt2.....heee...saya follow awk keyh

    BalasPadam
  5. wah..sronok..
    lama jgk praktikal..dulu sy praktikal 3 bulan je..

    BalasPadam
  6. @ محمد شهريل القنيطري
    yup. insyaAllah...

    @ Michelle Hopell
    terima kasih sudi follow~

    @ Masha Meisters
    comel kan Kuku tu... selalu main ngan dia waktu praktikal tau...
    terima kasih sudi follow~

    @ masyiFadz
    cute.. kan?? kan?? terima kasih sudi follow~

    @ Yumida
    oh, beza sebulan ek.. ada budak baru yang masuk praktikal kat sana lg sekejap... 2 bulan je. maybe sbb mereka buat time cuti sem, TK pulak buat untuk 1 sem.

    BalasPadam
  7. praktikal dekat zoo ke? kat sini ada nampak gak sanak saudara kuku ni tapi dah terlantar atas jalan akibat tidak tengok kiri kanan masa melintas....

    p/s: tahniah dah 300 follower dia...hehehe....

    BalasPadam
  8. @ Ixbarr Abdullah
    TK praktikal di suatu tempat under PERHILITAN... kesiannya memerang tu mati eksiden...

    terima kasih sudi follow...

    BalasPadam

Jangan malu-malu untuk tinggalkan komen dan jejak ya! Nanti Cik TK blogwalking ke blog korang pula!