(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Wednesday, 30 March 2016

APLIKASI BLOGGER

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saja nak beritahu yang Cik TK dah ada aplikasi Blogger dalam telefon bimbit Cik TK (telefon yang sebelum ni tak boleh, not compatible). Jadi, boleh update entri baru bila-bila masa.

Okay sampai sini je... Motif entri? Saja nak beritahu ini je. kbai!

**Bagi pengguna Android, untuk download aplikasi ini singgah je 'Play Store', search 'Blogger' dan tekan 'Install' laju-laju.

KENANGAN.

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Lamanya tak update entri ni.. Eh rasanya macam setiap entri tulis benda yang sama ni. Haha!!!

Tadi Cik TK terjumpa sesuatu yang membuatkan Cik TK mengimbau kembali zaman dulu-dulu.. Masa zaman training *********** tu dulu. Masa tu En. H ni la yang sentiasa sama group dengan Cik TK.  Macam-macam ragam kami sekumpulan dulu. Kelakar pula bila ingat balik. Entah macam mana dia sekarang agaknya...

Okay la. Sampai sini saja dulu. Jumpa lagi di entri akan datang...