(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Wednesday, 18 September 2013

BUKA BUKU BARU

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

*Haaaachuuuuu*

Adehhh~ Berhabuknya blog ni... Lama sangat dah rasanya tak update. Eh, rasanya entri dulu-dulu pun banyak mentioned dah ayat tu kan. Haha! Bukan apa, agak busy walaupun duduk kat rumah je goyang kaki makan tido makan tido. Busy jadi penanam anggur tegar.  Dan bila duk kat rumah ni, malas la nak bukak lappy. Itu memang kebiasaan bila duduk kat rumah.

Tapi entah kenapa kebelakngan ni rasa macam nak berblogging balik. So, here I am. Bila TK ada masa nanti TK akan update blog ni. Hmm.. TK pun rindu nak berblogwalking. Nanti TK terjah blog korang ek. 

Sampai sini je dulu. Kbai!!! (Eh, tajuk enrtri macam takde kaitan pulak!)

Sekadar hiasan: Ada sesiapa nak ayam bakar?

p/s: Lusa nak g interview kerja. Mohon doakan ye, harap berjalan lancar... 


No comments: