(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Tuesday, 14 February 2012

DISELUBUNGI MISTERI~

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


Erm... Peliknya…. Dah dua kali jadi macam ni… Kejadian ni TK rasa sungguh pelik bin ajaib la… Dulu TK dapat pernah dapat mesej macam ni. Hari ni pun TK dapat mesej yang hampir serupa…

“You have been reloaded with RM3.00. Your new balance is RM37.45 with expiry date 17/2/2012.”

TK tanya famili dan kawan-kawan terdekat TK kalau-kalau ada yang tolong topupkan ke atau ada sesiapa yang share/send kredit. Eh, kalau send kredit mesti ada nombor orang yang send kredit tu kan… Tapi jawapannya tiada! Habis tu, siapa pula yang tolong topupkan ni?

Aish… Misteri betul la kan?

2 comments:

pha is said...

org tersilap bg nombor masa top up kot....
tak pon ada secret admire.. hahaha

TK said...

@ pha is
haha! mungkin gak... tp ni dah dua kali... secret admire? huhu~ ntah sape la tu...