(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Wednesday, 21 September 2011

WORDLESS WEDNESDAY: ADUH~


21 comments:

Aku Si Pujangga said...

stress study ke? :)

TK said...

agak la... lagi stress pulak dengan keadaan sekeliling... tapi TK masih berusaha sesuaikan diri... hehe~ lepas ni pasti ok!

bella luna said...

belajar biar sempoi,result biar gempak,hehe,.jgn stress2 yea;)

TK said...

terima kasih atas nasihatnya.... =)

AIEN NOT ALIEN said...

stress tak pernah berhenti ganggu manusia...hihi..

sabar naaa....

TK said...

terima kasih... TK sentiasa berusaha untuk bersabar...

Elie Lily said...

pening la tu... be chill ya? :)

caliph shuriken said...

gambatte ^^

Green Apple said...

jgn stress sangat.. nanti apa yg dipelajari lupa pulak..

schaze zainn said...

its normal bile masa belajar mcm ni.

nnt dah keje lagi teruk..

btw, sentiasa sabar :)

TK said...

@Elie Lily
okay...

@caliph shuriken
はい。 がんばります! (hai. ganbarimasu!)

@Green Apple
ok ok... kne rileks... tak leh tension2... terima kasih...

@schaze zainn
terima kasih atas nasihatnya... =)

Ezad Skytech said...

sy pon stress kalau tengok buku bersusun macam kat dalam gambar tu..hee~

cha zainol said...

aku sedang rasa macam ini =='

i am S!L4H.. said...

waduhh waduhh. bole?
hee

ZORA said...

study smart not stdy hard..:P

TK said...

@Ezad Skytech
haha! TK dah selalu hadapi keadaan macam ni...

@cha zainol
tgh hadapi keadaan mcm ni? bawak bersabar... tgh exam ke...?

@i am s!lah
bole bole... haha!

@ZORA
okay, thanks!

Bui Junaidi said...

ms study dulu sll mcm ni..sekarang dh kerja,stress dlm bentuk lain pulak..huhu

Xavi De said...

da nk exam ker...?

TK said...

@ Bui Junaidi
huhu~ kita memang tak akan dapat lari dari ke-stress-an...

@ Xavi De
x de la... tension dengan mcm2 perkara...

ILA HonEyBuNNy said...

adehhhh..

kalau stdy kadang2 mmg stress kan...sbb tu skrg ila suka stdy awal...hehhe

TK said...

@ ILA NoneYBuNNy
kalau boleh, memang TK nak study awal.. tapi esengmen, presentation, dll yang menghalang TK berbuat demikian... huhu~