(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Sunday, 18 September 2011

ADUH... YANG SERONOK JADI TAK SERONOK LA PULAK…!




Apa pendapat korang apabila berlaku perkara-perkara macam ni?

  • Terima panggilan/sms dari orang yang diminati/disukai tapi rupa-rupanya dia cuma nak minta pinjam assignment. Nak copy la tu kan? NO WAY!!! PERGI BUAT SENDIRI!!!
  • Kelas dibatalkan sebab lecturer ada meeting, tapi dia tinggalkan banyak assignment untuk pelajar-pelajar kesayangannya ini dan mesti dihantar esok! Huhu... sibuk lagi la nampaknya...
  • Kelas hari ini habis awal, jadi dah rancang nak pergi shopping sekejap dengan kawan-kawan. Tiba-tiba lecturer bagi assignment lagi! LAGI!!???
  • Presentation hari ni cancel. Yeah!!! Tapi diganti pula dengan pop kuiz! ALAMAK!!! TAK STUDY LAGI NI...!! 
  • Lab hari ni cancel. Tapi diganti dengan kuliah! 3 jam pula tu~ ADUH~
  • Yeah, cuti! Tiada kelas! Tapi kena siapkan assignment… Lagi~ 
  • Kawan-kawan buat birthday party! (Bukan untuk TK la... Tiap kali birthday time cuti sem... hehe~) Tapi kena simbah dengan air la, tepung la… huhu~ Habis kotor satu aras… Kena bersihkan pula lagi. Kalau tak esoknya makcik cleaner mengamuk! MENAKUTKAN betul waktu dia mengamuk!!
p/s: Hurm… Dah menjadi lumrah seorang pelajar kan… Asyik bergelumang dengan assignment je… Huhu~

6 comments:

hazirah kasimon said...

sentap ckit ah~huhu

Aku Si Pujangga said...

hmm.. cmtu la kehidupan kita sebagai student.. huhu..

~ku hanya seorang insan~ said...

hehe...kite hnye mmpu merancang..tuhan yang menentukan..so,bile kite kene uji yg mcm tu.,kite kene ttp redha dan ikhlas,,=D..heheh..

TK said...

@ hazirah kasimon
haha! ni mesti selalu berlaku kan...?

@ Aku Si Pujangga
betul tu...

@ ~ku hanya seorang insan~
setuju... sabar je la kan... ikhlaskan hati, terima semua yang berlaku... pasti ada hikmah disebalik apa yang terjadi... betul tak?

Xavi De said...

sume tu pakcik pernah lalui...
asgment mmg spoil....huhu

TK said...

@ Xavi De
huhu~ tak suka esengmen yg byk!