(   ̄)y―oo0O0O〇○**

Saturday, 23 April 2011

PERTAMA KALI....

ASSALAMUALAIKUM...
SALAM SEJAHTERA...



Hmmm....
Okay...Aku pun tak tau la nak kata apa ni....
ini first time aku buat blog.... saja la nak buat jugak... sebab tengok kawan2 lain ramai yang ada blog kan... time baca blog diorang tu rasa cam best je... tu yang rasa cam nak buat skali tu... tapi agak mengambil masa... pasal aku tak reti main ngan benda2 macam ni... jadi, aku pun belajar la sedikit demi sedikit... dan inilah keputusannya...

Akhirnya aku sudah ada blog sendiri...!!!

Dalam blog ini, aku akan tulis mengenai apa2 yang menarik yang berlaku dalam hidup aku, dan aku juga akan tulis apa saja yang aku rasa aku nak kongsi dengan pembaca sekalian...

Dalam entri pertama aku ini, aku ingin memperkenalkan diri aku...

Panggil je aku ni TetikusMerah... Ha..! nama yang aneh, mungkin... ada reason disebalik ini... ini kerana, dari mula2 aku menggunakan komputer dan laptop, aku sentiasa menggunakan mouse (tetikus) yang berwarna merah... tak percaya!?


Aku berasal dari Kuala Lumpur... Tinggal kat KL, membesar kat KL, sekolah kat KL... tak pernah pun jauh dari family tercinta... Dan sekarang aku belajar di salah sebuah IPTA yang terletak di......? hehe~ Kelantan...! Sangat jauh dari rumah... huhu~ ? Selalu rindu rumah... 

Ape lagi ek?

Erm... Aku ni anak sulung dari empat adik-beradik... 

okay!!! dah takde idea... langsung... huhu~ aku stop kat sini dulu... setakat ini saja la entri pengenalan aku... 

jumpa lagi dalam entri akan datang...


8 comments:

Mambang Terbang said...

mambang da singgah2...da follow jugak :) follow mambang ya :))) macehhhh....

http://violencexx.blogspot.com/

TetikusMerah said...

terima kasih sudi singgah dan follow ya...!

ain nadzirah said...

welcome tue dunia blog yea. ^^


sebagai sokongan saye follow kamoo!

TetikusMerah said...

terima kasih kerana sudi follow saya...

ASaDa RyutaRo said...

selamat berblogging.. semoga dengan blog boleh tambah banyak ilmu. hehe..

TetikusMerah said...

ya... terima kasih asada ryutaro...

Aujinz said...

Selamat datang ke dunia Blogosphere.. hue hue hue.. :D

TetikusMerah said...

terima kasih~